Arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Norlyn

 

OSALLISTUMISAIKA

15.1.-19.1.2020 klo 23.59

Arvonta ja voittajien kontaktointi suoritetaan 20.1.2020

 

OSALLISTUMINEN

Kommentoi arvontapostausta arvonta-aikana. Voittaja arvotaan kommentoineiden kesken. Vain asialliset kommentit osallistuvat arvontaan.

 

RATKAISUPERUSTEET

Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo kisa-ajan päätyttyä kaikkien postauksen kommentoineiden kesken palkinnon. Vain aidot arvonta-osallistumiset lasketaan mukaan arvontaan.

 

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Palkintona on Ihanat Naiset Laivalla -piknikristeilyn lahjakortti kahdelle 2.2.2020. Voit lukea lisää palkinnosta linkin takaa: https://www.vikingline.fi/valitse-matka/risteilyt/turku-tukholma-ja-piknik-paivaristeilyt/piknik-paivaristeily-turusta/ihanat-naiset-laivalla/

Voittajaan ollaan yhteydessä Facebookin välityksellä. Voittajan etunimi ilmoitetaan arvontapostauksen kommenteissa. Mikäli emme tavoita arvonnan voittajaa seuraavaan arkipäivään mennessä, arvomme voittajan uudelleen. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Osallistujien henkilötietoja ei käytetä muuhun kuin voittajan tavoittamiseen palkinnon toimitusta varten. Yhteystiedot hävitetään arvonnan jälkeen kuuden kuukauden sisällä.

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

 

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.