Menivätkö sukkahousut rikki? 5 vinkkiä miten kierrättää sukkahousut

Vaikka sukkahousumme ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan ja kestävyydestään, eivät nekään kestä ikuisesti. Älä kuitenkaan heitä niitä pois, sillä niille löytyy paljon uusiokäyttöä.

Vaikka sukkahousumme ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan ja kestävyydestään, eivät nekään kestä ikuisesti. Kaikista alttiimpia rikkoutumiselle ovat kaikista ohuimmat 15-20 denierin sukkahousut. Jos siis sukkahousut pääsevät rikkoutumaan tai ne ovat jo nähneet parhaat päivänsä, älä heitä niitä pois, sillä niille löytyy paljon uusiokäyttöä! Lue vinkkimme:

 

  1. Käytä sukkahousuja vanun sijaan kynsilakan poistamiseen. Sen lisäksi, että ne poistavat kynsilakan yhtä tehokkaasti kuin perinteinen vanu, säästät rahaa ja luonto kiittää. We love!

 

  1. Käytä siivilänä! Oletko koskaan pohtinut kuinka huuhdella kvinoaa ilman, että suurin osa kvinoasta päätyy tiskialtaan pohjalle? Käytä vanhoja sukkahousuja siivilänomaisesti ja huuhtele kvinoa sukkahousupussissa. Se valuttaa veden läpi helposti, mutta pitää kaikista pienimmätkin jyväset tallessa.

 

  1. Pese ikkunat. Käytä vanhoja (ja puhtaita) sukkahousuja rättinä, kun peset ikkunoita. Toimii!

 

  1. Puhdista hopeat. Sukkahousujen ohut nylonkuitu on todella tehokas puhdistamaan erilaisia materiaaleja, kuten hopeaa ja muita metalleja. Et tarvitse erillisiä puhdistusaineita.

 

  1. DIY hiuslenkit! Leikkaa sukkahousuista ohuita renkaita. Ne toimivat loistavasti hiuslenkkeinä. Ihonväriset ovat suosikkejamme!