Norlyn Premium avec Sofia Ruutu

Muotibloggaaja Sofia Ruutu pääsi ensimmäisten joukossa tutustumaan Norlyn Premium mallistoon, ja istuimme alas keskustelemaan uudesta mallistostamme ja kevään juhlapukeutumisesta.

April 5, 2018

Uusi Norlyn Premium -sukkahousumallisto lanseerattiin keväällä 2018 ja se sisältää valikoiman laadukkaita 15-20den Premium -sukkahousuja, joissa on edistyksellinen kudontateknologia ja ainutlaatuisen kaunis ja ekslusiivinen pinta, joka näyttää upealta säärtä vasten. Premium sukkahousut löytyvät sekä Norlynin uusissa luonnollisissa ihonsävyissä Ivory, Powder, Sand ja Sun että mustana.

Muotibloggaaja Sofia Ruutu pääsi ensimmäisten joukossa tutustumaan mallistoon, ja istuimme alas keskustelemaan uudesta mallistostamme ja kevään juhlapukeutumisesta.

 

 

Kerro hieman miten valmistaudut tänä keväänä kevään ja alkukesän juhliin?

Sofia: En koskaan jahtaa kauden trendejä vaan pysyn uskollisena omalle tyylilleni. Juhlissa satsaan kokonaisuuteen. Haluan, että kokonaisuus on huoliteltu päästä varpaisiin. Yksi kohta saa olla huomiota herättävä kuten esimerkiksi huulipuna, korvakorut, mekko tai kengät. Näin kokonaisuus pysyy yksinkertaisen kauniina  eivätkä eri osa-alueet kilpaile keskenään.

Milloin ja missä tilanteissa käyttäisit ohuita sukkahousuja?

Sofia: Käytän ohuita sukkahousuja varsinkin nyt keväällä  kun sääret ovat talven jäljiltä kalpeat ja ulkona on liian viileää olla paljain säärin. Suosittelen myös sukkahousuja juhlapukeutumiseen heille, jotka kaipaavat sääriin pientä ehostusta jotta juhla-asusta tulee kaunis ja viimeistelty kokonaisuus.

Miltä uusi Norlyn Premium -mallisto vaikuttaa?

Sofia: Olen todella iloisesti yllättynyt, miten kauniit ja luonnolliset sävyt ovat! Kun löydät itsellesi oikean sävyn, sukkahousuja on lähes mahdotonta huomata. Yhteistyön myötä olen ensimmäistä kertaa ottanut käyttöön myös ihonvärisiä sukkahousuja, sillä ne ovat täydellisiä jo nyt esimerkiksi midi mittaisten hameiden alle kun kaipaa keväisempää ja kevyempää lookkia.

 

 

Mistä Premium -malliston sukkahousuista pidit eniten ja miksi?

Sofia: Lempituotteeni ovat ehdottomasti Luxe Touch Sand ja Premium Control sukkahousut. Premium control sukkahousuja käytän niinä päivinä, kun seison koroissa koko päivän tai lentäessäni! Jalkani tuntuvat heti epämukavalta jo lyhyillä lennoilla, joten nämä virkistävät sukkahousut ovat tyylikäs ja käytännöllinen pulman ratkaisija.

Mitä yleisesti pidät tärkeänä ohuiden 15-20den sukkahousujen valinnassa?

Sofia: Tärkeintä on, että sukkahousujen sävy sointuu täydellisesti yhteen oman ihonvärin kanssa. Sukkahousujen pitää myös istua napakasti ilman, että ne painavat epämukavasti vatsaa.

Mitä vinkkejä antaisit sukkahousun oikean sävyn ja denierin valintaan tänä keväänä?

Sofia: Kun valitset sukkahousuja pyydä apua myyjältä. On tärkeää, että ostat sukkahousut, jotka sopivat juuri sinun luonnolliseen ihonsävyyn. Älä osta sävyä, jota toivot että sinulla olisi. Luonnollisuus on minusta kauneinta ja se, että kokonaisuus on yhtenäinen ja rauhallinen. Kun olet satsannut vähän aikaa ja vaivaa ensimmäisen sukkahousuostoksen parissa voit myöhemmin helposti ostaa hyväksi todetut uudestaan ja uudestaan.

 

Tutustu mallistoomme tarkemmin täältä ja löydä täydelliset sukkahousut juuri sinulle! Norlyn Premium -sukkahousut ovat saatavilla kautta maan kaikista hyvinvarustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista. Täydelliset sääret ovat nyt kaikkien ulottuvilla!