Uusi Norlyn Premium -sarja on täällä

Etsitkö täydellisiä sukkahousuja juhliin tai jotain pientä luksusta arkipäiviin? Vastaus on uusi Norlyn Premium -mallisto.

Kesä ja kesän juhlat lähestyvät, ja samalla vaatetus kevenee ja mekot kaivetaan esiin talven jäljiltä. Katse siirtyy jälleen sääriin, jotka ovat yhtä tärkeä osa juhlailmettä kuin muukin asu. Kauniit ja huolitellut sääret saavat asun näyttämään viimeistellyltä ja juhlavalta eikä talven tarvitse näkyä säärillä, kun valitset sopivat sukkahousut.

Uusi Norlyn Premium sarja sisältää kaikkein kauneimmat sukkahousumme. Olitpa sitten mattapintaisten tai kiiltävien sukkahousujen ystävä, löydät sopivan tuotteen Premium mallistosta. Värivalikoimasta löydät aina vaaleimmasta erittäin päivettyneelle iholle sopivat luonnolliset ihonsävyt, jotka on kehitetty erityisesti pohjoismaisiin ihonsävyihin sopiviksi.

Yllättikö silmäpako kesken juhlien? Tiesitkö, että sen voi myös välttää valitsemalla oikean tuotteen? Norlyn Premium Run Resist sukkahousut on valmistettu langasta, joka auttaa ehkäisemään silmäpakoja. Voit siis juhlia huoletta ilman pelkoa juoksevista silmäpaoista.

Väsyvätkö jalat korkeissa koroissa? Norlyn Premium Control sukkahousut virkistävät jalkoja tehokkaasti eivätkä ne väsy pitkänkään seisomisen jälkeen. Premium Control sukkahousuissa on myös vartaloa tehokkaasti muotoilevat push up housuosa, joka antaa vartalolle kauniin siluetin ja auttaa vaatteita istumaan täydellisesti päällä.

Tutustu Premium mallistoomme ja anna itsellesi täydelliset juhlasääret!