• etusivu_reference-norlyn

Pierre Robert Oy

Pierre Robert Groupiin (PRG) kuuluvat brandit Pierre Robert , La Mote ja joukkoon äskettäin liittyneet tunnetut suomalaismerkit Norlyn, Black Horse , Finnwear ja Amar.

Haluamme pukeutumisen olevan mukavaa ja tyylikästä, ja suunnittelemme tuotteemme pohjoismaisen elämäntavan inspiroimina, koko perhettä ajatellen. Tuotteiden raikas ja selkeä ilme syntyy Oslon suunnittelutoimistossamme.

Tasokkuus kautta koko hankintaketjun on meille tärkeä. Teemme tiivistä yhteistyötä tunnettujen tavarantoimittajien kanssa. Näin voimme taata hyvän laadun kaikissa vaiheissa ja samalla valvoa vastuullisuuden toteutumista eettisissä, sosiaalisissa ja ympäristökysymyksissä.

Vahvojen tuotemerkkiemme ja osaamisemme avulla tavoittelemme kannattavaa kasvua pohjoismaisilla päivittäistavaramarkkinoilla.

Pierre Robert Group on osa Orkla Home and Personal -yksikköä. Pääkonttorimme sijaitsee Oslossa, sivutoimipisteemme Tukholmassa ja Vantaalla. Lue lisää täältä .

Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysyttävää brandiemme valikoimasta tai haluat tiedustella mitä tahansa yritykseemme liittyvää, voit olla yhteydessä meihin täyttämällä yhteydenottolomakkeen täällä .

Yhteystiedot

Pierre Robert Oy

Äyritie 22
01510 Vantaa
Y-tunnus 2339297-5
VAT-nro FI01515348

+358 20 7669650

Yritysasiakkaat

Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse:  asiakaspalvelu@pierrerobert.fi

VASTUULLISUUS

Suhtaudumme vastuullisuuteen ja työmme läpinäkyvyyteen vakavasti. Olemme sitoutuneet noudattamaan eettisiä, sosiaalisia ja ympäristönormeja. Sosiaalinen vastuu on arvojemme peruskiviä ja olennainen pohja koko Pierre Robertin liiketoiminnalle.

Jos haluat tietää yrityksemme vastuullisuusasioista lisää, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse: CSR@pierrerobert.no