Elämä alkaa kun ei enää kysy lupaa – Maija Vilkkumaa x Norlyn

Moni suomalainen nainen kokee epävarmuutta omasta ulkonäöstään ja sitä kautta olemuksestaan. Haluamme olla osana suomalaisten arkea ja juhlaa tukemassa suomalaisia naisia olemaan rohkeasti oma itsensä. Tähän sanomaan uskoo myös oma Norlyn-naisemme, oman alansa uranuurtaja, rohkea ja karismaattinen tyyli-ikoni Maija Vilkkumaa, jonka pukeutumisen yksi kulmakivi on sukkahousut.
maija vilkkumaa norlyn sukkahousut

Rohkeus ja naiseuden monimuotoisuus ovat kulkeneet Norlynin bränditarinassa mukana aina 60-luvulta asti. Me suomalaiset naiset olemme usein liian itsekriittisiä ja koemme riittämättömyyden tunteita. Me Norlynilla haluamme naisten tuntevan olonsa varmaksi kaikissa tilanteissa ja uskomaan itseensä.

Maija Vilkkumaa on aina pukeutunut rohkeasti omalla tavallaan, ja pukeutuminen ylipäätään on Maijalle ollut tietynlainen siirtymäriitti takahuoneesta yleisön eteen. Sukkahousut on Maijalle kuitenkin aina ollut se pukeutumisen kulmakivi. Vapaus pukeutua kuten haluaa on ollut tärkeä asia Maijalle  ja siksi Maija kokee sanomamme rohkeudesta ja itsevarmuudesta vahvasti omakseen, ja haluaa olla mukana ajamassa tätä viestiä.

”Sukkahousut ovat kritisoitu, vitsailtu ja halveksittukin naisellinen vaatekappale, niitä pidetään usein hupsuina ja turhina. Itse olen aina käyttänyt niitä riemulla, ja ne ovat vähättelevistä asenteista johtuen nousseet minulle itseilmaisun ja vapauden symboliksi.” Maija sanoo.

Norlyn-sukkahousut ovat ikään kuin luottoystävä niissä hetkissä, joissa tarvitaan itseluottamusta, rohkeutta ja päättäväisyyttä. Koosta, mielipiteistä tai tyylistä huolimatta. Kaikki naiset voivat rohkeasti olla oma itsensä Norlyn-sukkahousuissa.

Maijan sanoin: ”Elämä alkaa kun ei enää kysy lupaa”. Kun tekee asiat omalla tavalla, omalla tyylillä. Kun on rohkeasti oma itsensä.

Lue lisää Maija Vilkkumaan suhteesta sukkahousuihin täältä.