Kilpailun säännöt

  1. Osallistumisaika alkaa arvontajulkaisun julkaisemisesta 27.10.2023 jatkuen 31.10.2023 klo 23.59 asti. Kaiken kaikkiaan arvontajulkaisuja julkaistaan Norlynfi IGtilillä 1 kpl. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla julkaisuun.
  2. Arvonnan järjestäjä on Orkla Care / Norlyn (jäljempänä “Järjestäjä”). 
  3. Arvonnan palkinto on kahden lipun lippupalkinto Maija Vilkkumaan juhlakeikalle Helsingin Jäähalliin lauantaina 11.11.2023 (yhden lipun arvo 64,90 €). Lippupaketteja arvotaan 3 kappaletta. Voittoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto luovutetaan sähköpostitse PDF-lippuna.
  4. Arvonta ja osallistuminen: Palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken 1.11.2023 klo 23.59 mennessä. Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.
  5. Voitoista ilmoittaminen: Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä, kun arvonta on suoritettu ja voittajien etunimet julkistetaan kilpailujulkaisun kommenttikentässä. 
  6. Järjestäjän vastuu: Järjestäjä ei vastaa palkintoon liittyvistä mahdollisista vahingoista. Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä liittyen kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla. 
  7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen markkinoinnissa: Voittajilta kerättäviä yhteystietoja käytetään kilpailun toteuttamiseen ja siitä tiedottamiseen. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja ei käytetä kilpailun ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin ilman vastaajan erillistä lupaa. Lue lisää tietosuojasta: https://www.orkla.com/legal/fi/tietosuoja/.

    Facebook/Instagram ei ole millään tavalla mukana kilpailussa.