Ohuet sukkahousut

Löydä kaikista ohuimmat 15-40 denierin sukkahousut, jotka istuvat erinomaisesti ja ovat erittäin mukavat käytössä. Ne antavat säärille kauniin ja viimeistellyn ilmeen. Ohuista sukkahousuista löydät mattapintaiset, himmeäkiiltoiset ja kiiltävät sukkahousut, tukisukkahousut, muotoilevat sukkahousut sekä kauden Special Edition kuviosukkahousut.

MATTAPINTAISET

Mattapintaiset sukkahousut eivät kiillä vaan tekevät sääristä mahdollisimman luonnolliset ja huomaamattomat. Mattapintaisia sukkahousuja löydät 15-40 denierissä ja eri muotoiluominaisuuksilla.

KATSO

HIMMEÄKIILTOISET

Himmeäkiiltoiset sukkahousut antavat säärille hennon kauniin kiillon tehden niistä hieman mattapintaisia näkyvämmät. Himmeäkiiltoisia sukkahousuja löydät 15-40 denierissä ja eri muotoiluominaisuuksilla.

KATSO

KIILTÄVÄT

Kiiltävät sukkahousut antavat säärelle selvästi näkyvän kiiltävän pinnan. Kiiltäviä sukkahousuja löydät 15-40 denierissä ja eri muotoiluominaisuuksilla. Kiiltäviä sukkahousuja löydät 15-40 denierissä ja eri muotoiluominaisuuksilla.

KATSO

TUKISUKKAHOUSUT

Tukisukkahousut aktivoivat jalkojen verenkiertoa asteittain muuttuvalla tuella virkistäen jalkoja. Täydellisiä pitkiin työpäiviin, matkustukseen sekä korkokenkiä käyttäessä.

KATSO

MUOTOILEVAT

Muotoilevissa sukkahousuissa on muotoilevat housuosat, jotka tukevat ja silottavat vatsaa ja pakaroita antaen vartalolle kauniin siluetin. Ne saavat mekot ja hameet istumaan kauniisti.

KATSO