Sukat

Löydä kaikkiin tilanteisiin sopivat 15-60 denierin sukat, jotka tuntuvat mukavilta käytössä. Sukista löydät mattapintaiset ja kiiltävät nilkkasukat ja polvisukat, tukisukat, stay upit ja kauden Special Edition nilkkasukat.

NILKKASUKAT

Nilkkasukat ovat mukavat jaloissa ja antavat viimeistellyn ilmeen. Kiiltäviä ja mattapintaisia nilkasukkia löydät 15-40 denierissä ja eri vahvikkeilla.

KATSO

POLVISUKAT

Polvisukat antavat säärille kauniin ja viimeistellyn ilmeen. Kiiltäviä ja mattapintaisia polvisukkia löydät 15-60 denierissä ja eri vahvikkeilla.

KATSO

TUKISUKAT

Tukisukat aktivoivat jalkojen verenkiertoa asteittain muuttuvalla tuella virkistäen jalkoja. Täydellisiä pitkiin työpäiviin, matkustukseen sekä korkokenkiä käyttäessä.

KATSO

STAYUPIT

Stayupit antavat säärille viimeistellyn ja kauniin ilmeen. Täydelliset juhliin ja arkeen. Himmeäkiiltoiset stayupit löydät 15 denierin vahvuisena.

KATSO

AVOKASSUKAT

Avokassukat sopivat erinomaisesti käytettäväksi matalareunaisten kenkien kanssa. Hyvin jalassa pysyvät avokassukat auttavat pitämään jalat miellyttävän tuntuisina koko päivän.

KATSO

SPECIAL EDITION

Suunnittelijoidemme tarkoin valitsemat, kauden trendikkäimmät kuviosukat ovat myynnissä vain rajoitetun ajan.

KATSO