sukat

Löydä kaikkiin tilanteisiin sopivat 15-60 denierin sukat, jotka tuntuvat mukavilta käytössä. Sukista löydät mattapintaiset ja kiiltävät nilkkasukat ja polvisukat, tukisukat, stay upit ja kauden Special Edition nilkkasukat.

Norlyn - nilkkasukat
Nilkkasukat ovat mukavat jaloissa ja antavat viimeistellyn ilmeen. Kiiltäviä ja mattapintaisia nilkasukkia löydät 15-40 denierissä ja eri vahvikkeilla.
Polvisukat antavat säärille kauniin ja viimeistellyn ilmeen. Kiiltäviä ja mattapintaisia polvisukkia löydät 15-60 denierissä ja eri vahvikkeilla.
Tukisukat aktivoivat jalkojen verenkiertoa asteittain muuttuvalla tuella virkistäen jalkoja. Täydellisiä pitkiin työpäiviin, matkustukseen sekä korkokenkiä käyttäessä.
Stayupit antavat säärille viimeistellyn ja kauniin ilmeen. Täydelliset juhliin ja arkeen. Himmeäkiiltoiset stayupit löydät 15 denierin vahvuisena.
Avokassukat sopivat erinomaisesti käytettäväksi matalareunaisten kenkien kanssa. Hyvin jalassa pysyvät avokassukat auttavat pitämään jalat miellyttävän tuntuisina koko päivän.